Zamknięty przez: nemore 2011-07-21, 13:33 |
skarga M. |
| Autor |
Wiadomość |
Użytkownik
spierniczak
Ranga: Admin FFA
Informacje
Steam::  | spierniczak |
Nick w Grze: spierdolinka spierniczak
|
#
Wysłany: 2011-07-21, 11:51 skarga M.
|
|
|
~Twój nick podczas gry: spierniczak
~Powód; M. przekracza linie raszu na TP i prosi jeszcze aby ktoś go przepchnął co powinno być karane.
~godzina, data zdarzenia: ok 13 dzisiaj
~twoje ip: 89.167.42.80
Steam_id:
~Uzasadnienie: łamanie regulaminu
~Mapa: de_dust |
|
 |
Użytkownik
siulamy siulamy
Ranga: Troll
Informacje
#
Wysłany: 2011-07-21, 12:14 Odp: skarga M.
|
|
|
| Milok nie został przepchnięty przez antyrash. Powiedziałbym go ktoś przepchnął, ale anty zgasł. W ogóle po co jest anty rash? |
|
|
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-07-21, 12:26 Odp: skarga M.
|
|
|
Tak jak napisał siulamy - po pierwsze nikt mnie nie przepchnął:) po drugie, mowic mogę co chcę, o ile nie obrażam innych uczestników gry, a po trzecie powiedzialem tak, ponieważ kilku z tt kampiło na respie, a do znikniecia rashu było około 5 sekund. miała byc to raczej forma zartu, wyśmiewająca kampienie na respie;)
A jak już wnosisz skargę, to mam prosbę, żebys wytłumaczył mi jedną rzecz - czemu łamiesz regulamin?
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
Pzdr. M |
|
|
|
 |
Użytkownik
spierniczak
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-07-21, 12:55 Odp: skarga M.
|
|
|
Haha Koleś nie kłam mnie w żywe oczy. To że siulamy stanął za Tobą to nie znaczy że nie przekroczyłeś tej strefy raszu bo dobrze wiem że on chce mnie udupić.
Stałem przy trupie i wytłumacz dziwne musiało być że strefa raszu po twojej stronie przestała działać a po mojej nie, prawda ? Hmm ciekawe... Mógłbyś się chociaż przyznać...
Sam chciałem Ci dać bana ale cwaniaczek zabrał mi flagi bo przecież J@ wszystko może. Pomagałem przy serwerze draggerowi ale oczywiście władza wali w głowę Tobie. Mówisz że nie mam racji lecz jest to SERWER TP ! Chcesz fragować ? Idź na FFA.
P.S wstaw ten link na inny hosting |
|
 |
Użytkownik
milok
Ranga: Admin DD2
Informacje
Nick w Grze: MusicMan
#
Wysłany: 2011-07-21, 13:18 Odp: skarga M.
|
|
|
po pierwsze, nie przekroczyłem, a fakt wylaczenia nastąpił pozniej (po około 5 sekundach) a siulamy był na beesie:) po 2 moge wszystko jesli chodzi o serwer TP ponieważ jest to mój serwer - to czy komus pomagałes mnie mało obchodzi - pisz podanie, rozpatrzymy je;) admin miales tylko na hardbass;)
a ss już daje:)
| Kod: | | Aby móc zobaczyć Linki musisz się zarejestrować |
|
|
|
|
 |
Użytkownik
mlokos
Ranga: Zaczyna Ogarniać
Informacje
Steam::  | mlokos9999 |
Nick w Grze: Mlokos
|
#
Wysłany: 2011-07-21, 13:28 Odp: skarga M.
|
|
|
nie chce się tu wtrącać i nie obstaje za żadna strona ale np kilka minut temu graliśmy na TP i milok na moich oczach normalnie sam przeskoczył ten antyrasz(nie jest to tak dobrze dopracowane i to nie jego wina) ale stal obok zęby nie było ze lamie regulamin ... (potem odbijałem się tak dla zabawy to kornik mnie przepchną tez czekałem obok) a to ze później zaczęliście się obrażać to już pominę ... (tak poza tematem moim zdaniem antyrasz powinien zostać)
A co do tego co mowi spierniczak to prawda bo tez bylem przy tym i milok "chodź przepchniesz mnie" ale tez prawda ze ludzie w tym momencie kampili na respie ... nie zwróciłem uwagi ile zostało do końca antyraszu
co do obrazy chyba każdy po jakimś czasie traci cierpliwość ... |
|
 |
Użytkownik
spierniczak
Informacje
|
#
Wysłany: 2011-07-21, 13:31 Odp: skarga M.
|
|
|
Nie, admina na amx nie miałem bo Ty mi go nie przydzieliłeś. Skoro jest to twój serwer to załóż sobie hasło i graj z kumplami a nie dajesz go pod publika. Żenada skoro cię mało to obchodzi to dlaczego przyszedłeś na csnemore ? Jestes naprawdę niepoważny mówiąc że nie przekroczyłeś bo byś tak napisał powiedział podczas gry a nie że nie dam Ci bana bo już flag nie mam. "Pajacu" to obraza ? hahahaha
MÓWIĘ PUBLICZNIE PAJACU ! DAJ WARNY !
Dobry przykład J@ |
| Ostatnio zmieniony przez spierniczak 2011-07-21, 13:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'
Informacje
Steam::  | adas1669 |
Nick w Grze: inia<3
Wygrane: 1
Przegrane: 1
#
Wysłany: 2011-07-21, 13:31 Odp: skarga M.
|
|
|
| Cytat: | | Sam chciałem Ci dać bana ale cwaniaczek zabrał mi flagi bo przecież J@ wszystko może |
Mimo wszystko kolego on nad tobą ma władze, i zachowaj pewien dystans w słownictwie
| Cytat: | | Pomagałem przy serwerze draggerowi ale oczywiście władza wali w głowę Tobie. |
To nie oznacza, że musisz czuć się powyżej prawa, byłeś po prostu beta testerem.
milok
| Cytat: | | po 2 moge wszystko jesli chodzi o serwer TP ponieważ jest to mój serwer | Sądzę że takie słowa nie powinny paść od ciebie, Mówimy o tym ze administracja ma dawać przykłąd więc tak niech będzie od zawsze było wiadome że przepychanie przez AR jest zabronione, albo znajdziemy plugin bez tego buga, albo całkowcie wyłączmy AR.
Spierniczak należy się kara, jeżeli się to powtórzy to będę wyciągał konsekwencje . Temat zamykam by uniknąć nagłe wrzucanie na siebie. |
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym. |
|
|
|
 |
|
|