Ogłoszenie 
el cassico, gran derbi, real madryt, fc barcelona, pojedynek

Forum Ogólnotematyczne - Serwery Counter Strike 1.6 Strona Główna
    » Organizacja Forum » Sprawy dot. Forum » Skarga...

Tagi tematu: skarga

Zamknięty przez: Jest Bardzo Zle
2010-04-22, 15:53
Skarga...
Autor Wiadomość
Użytkownik
3
Ranga: Mały troll

Informacje
Steam::
3Colour

Nick w Grze:
3

#  Wysłany: 2010-04-21, 20:41   Skarga...

Cytat:
3 [i] napisał:
Koki1oki, http://csnemore.pl/prosba-o-unbana-vt9006.htm pokazałeś inteligencje.. nie powiem ze nie ha ha ha ha ogarnij się...
[Dzisiaj 19:05]
3 [i] napisał:
http://csnemore.pl/urlop-vt9024.htm#49531 tu niekomu nic nie wypomniales a tam dom nie sapasz? zastanow sie mistrzu...
[Dzisiaj 19:11]
&Koki1oki [i] napisał:
3, jak byles maly to cie w piwnicy trzymali i wpierdalales z koryta dla swin I nie napinaj sie tak sucharze przez neta bo nie wiesz z kim tanczysz obesrancu wiejski po kolana w gnoju stojacy z widlami, k****** spruta, do szkoly chodzi w gumiakach a zamiast plecaka ma worek po ziemniakach szmata wiesniacka! Ile ty dziecino masz lat odezwij sie przez mikrofon jebany brudny turbofiucie i huju przecwelony 1 strzalem to sobie konia sklepac mozesz :D

http://img340.imageshack.us/i/beztytuu2w.png/

Myślę, że trafna skarga na tego oto 'człowieka' zwłaszcza, że jak to było wiele razy wspominane Admin/Moderator powinien dawać przykład tu właśnie został on pokazany..

Panie Koki jeśli w tamtym moim poście niema nic na temat to jeb*ij się pan w głowę bo pewnie jakbym tam nic nie napisał klient dostał by perma..
Pokazałeś tamtym komentarzem swoją głupotę tak samo jak i tymi obelgami w moją stronę..
Po mnie to spłynęło bo niejednokrotnie jakiś szczyl niedowartościowany mi ubliżał, masz tyle lat to zachowuj się jak na swój wiek przystało, a nie kozaczysz jak dzieci w podstawówce...
Zero szacunku w moją stronę, zero szacunku do Ciebie z mojej strony.. dzieciaku...

Edit:
Przepraszam za niejasności nie zauważyłem, że link do tematu o który się rozchodziło nie działał teraz już wszystko gra..
Ostatnio zmieniony przez 3 2010-04-22, 10:17, w całości zmieniany 5 razy  

Użytkownik
virus świrus
Ranga: Admin DD2

Informacje
asdafarian

Nick w Grze:
v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-04-21, 20:56   Odp: Skarga...

3, pewnie czytales caly moj dialog z nim na sb wiec powinno byc ci wiadome ze dostal warna od zoski... dzieki mojej prosbie... a potem dal warna sam sobie... ma juz 3 (twoja liczba ;p) i nie moze pisac juz postow na forum... moze je odpracowac reklama co trudne nie jest... no ale lepsze to niz mialyby byc usuniete bez robienia niczego...
Ostatnio zmieniony przez virus świrus 2010-04-21, 20:59, w całości zmieniany 1 raz  

Użytkownik
3

Informacje
3Colour

Nick w Grze:
3

#  Wysłany: 2010-04-21, 21:02   Odp: Skarga...

Wiem vires ale nie doczytałem wszystkiego bo się troszkę zirytowałem napisałem skargę, a dopiero później przeczytałem wszystko..

Mimo to skarga poleciała gość jest w tym samym wieku co Ja i pokazał zero szacunku.. mówił, że nie potrafię przyznać się do błędu dlatego zrezygnowałem z admina.. a tu nagle ja mu zwracam uwagę a ten z takim pojazdem żałosnym wyskakuje...

Użytkownik
virus świrus

Informacje
asdafarian

Nick w Grze:
v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-04-21, 21:14   Odp: Skarga...

3, mi sie juz na ten temat dyskotowac nie chce chociaz gadac mozna by o tym dlugo... :)
mozna powiedziec ze zalatwilem mu 2 warny... co za tym idzie brak mozliwosci pisania postow na forum... kara jest do odpracowania ale mysle ze wystarczajaca...

PS. Dzon Zosia albo ktokolwiek... dajcie mi na nick emotke klozetora a nie jakiegos czopa ze wstarzka na lbie... :D
ewentualnie ten http://www.humor.logocjon...7155c5ec91e.gif albo ten http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify26/053.gif ale i tak bym wolal kibel...
Ostatnio zmieniony przez virus świrus 2010-04-21, 21:49, w całości zmieniany 1 raz  

Użytkownik
Wymiatacz
Ranga: Zaczyna Ogarniać

Informacje
wym1@o2.pl

Nick w Grze:
Wymi4t@cz

#  Wysłany: 2010-04-22, 08:45   Odp: Skarga...

3 moje pytanie jest proste.. a po ch** go podjudzasz? moze jest na ciebie kwurwiony, obrazony i nic do ciebie nie pisze... a sam prowokuejsz ... to dla ciebie powinien byc warn na forum za takie zachowanie.

Użytkownik
3

Informacje
3Colour

Nick w Grze:
3

#  Wysłany: 2010-04-22, 09:25   Odp: Skarga...

Jak do mnie nic nie pisze? w tym http://csnemore.pl/prosba-o-unbana-vt9006.htm temacie napisał do mnie, że moje posty nie wnoszą nic do tematy.. 4 osoby za daniem mu bana i tylko mój post, żeby się nad tym zastanowili.. po czym leci UB

To skoro 4 osoby były za banem, a jedna która jest 'wieśniakiem itp' napisała o UB czyli ja to jak mój post nie wniósł nic do tematu? jeśli faktem jest, że klient dostał unbana...

Jak jest na mnie wkur*iony to niech mi to napisze na steam, pw, gg, a nie wypisuje to na shoutboxie...

I zastanawiam się w którym to momencie podjudzałem go, prowokowałem?
Dalej robi się głupia dyskusja.. i za to, że wam wałka wywinąłem, chodź to ja zostałem obrażony
mam dostać warna pomyśl...
Ostatnio zmieniony przez 3 2010-04-22, 09:28, w całości zmieniany 2 razy  

Użytkownik
Wymiatacz

Informacje
wym1@o2.pl

Nick w Grze:
Wymi4t@cz

#  Wysłany: 2010-04-22, 09:55   Odp: Skarga...

to napisz porzadnie skarge... napisz o co chdozi cala sytuacje a nie wyrywasz z kontektu cos kawalek rozmowy odnosnik do postru konkretnego stary 90% postow przegladam ale cos mi moze umknac wiec za to sry bo nie widzialem tego. Co prawda obraza to obraza a z tym warnem to ze wzgledu ze niewiedzialem nawet o jaka sytuacje chodzilo ale juz w porzadku. zreszta ja juz tez mam dosc tej gadki na twoj temat bo wyszlisym ze zlatanem tak jakbysmy komus krzywde zrobili, poprostu trzeba robic swoje i nie ma co gadac, takze ja sie juz w tym temacie nie wypowiadam:)

Użytkownik
Igorro

Informacje
jerzyxd93

Nick w Grze:
Igorro

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-04-22, 10:01   Odp: Skarga...

jak ja cie 3 nie trawie, niedosc ze czitujesz to jeszcze na forum skarzysz. wiekszosc osob czitujacych dostaje bana naforum i ty takze powinienes owego otrzymac.
popieram pisanie calosci a nie zdan wyrwanych z kontekstu

rejestrujcie sie :http://s3.sfgame.pl/index.php?rec=61666
gra przegladarkowa :D

Użytkownik
virus świrus

Informacje
asdafarian

Nick w Grze:
v.

Ostrzeżeń:
 10/70/100
 #  Wysłany: 2010-04-22, 12:05   Odp: Skarga...

Igorro napisał/a:
wiekszosc osob czitujacych dostaje bana naforum i ty takze powinienes owego otrzymac.

ban na serwerze nie rowna sie z blokda na forum... blokada na forum nie rowna sie banowi na serwerze...

poza tym caly twoj post wnosi do tematu tyle ze mozna wywnioskowac ze nie lubisz 3... nic wiecej... = kolejny offtop w ktorym kogos krytykujesz... inny jest w temacie urlopu chyba rutka... w ktorym wymawiasz swoje zdanie o schizie... niepotrzebnie...

Wymiatacz, czytajac moj pierwszy post mogles zajrzec na shoutbox i przeczytac to co nalezalo a nie wypowiadac sie tylko widzac fragment w tym temacie...
i czemu ciagle wracacie do tego bana? nie dostal ub... oczywiscie slusznie... wielka twoja wymiatacz i zlatana w tym zasluga no i jakby nie patrzyl tez zasluga w tym jest trojki :) ale sprawa jest zamknieta i tyle... nie wiazcie ze soba spraw bana/ub z obrazaniem na forum i nagannym zachowaniem osoby odpowiedzialnej za pilnowanie porzadku... nie dostal ub... ale to nie znaczy ze ktokolwiek moze go obrazac i tez jego matke... skarga jest w 100% sluszna chociaz napisana juz po ukaraniu ;p

jak juz mowilem koki nie moze pisac postow na forum bo ma juz 3 warny czyli kare poniosl... najwyzej jeszce H@ moze cos z tym zrobic... albo ja zwiekszyc albo zmniejszyc... chociaz na to drugie moim zdaniem w najmniejszym stopniu nie zasluguje...

Użytkownik
zlatan
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje

Ostrzeżeń:
 21/70/100
 #  Wysłany: 2010-04-22, 12:18   Odp: Skarga...

Wymiatacz i Igorro teraz to was nie rozumiem, skarga jak najbardziej sluszna, wiec nie wiem o co macie pretensje do 3 ? ?

Igorro bana na forum za same hacki dostac nie mozna, trzeba sie bardzo "przysłużyć" w negatywnym tego slowa znaczeniu.

Marysia az wierzyc mi sie nie chce ze taka sytuacja z Twoja osoba miala miejsce ; /

Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN

Informacje
Jest Bardzo Zle

Nick w Grze:
Jest Bardzo Zle

Ostrzeżeń:
 1010/70/100
 #  Wysłany: 2010-04-22, 14:07   Odp: Skarga...

zatkalo mnie ...poprostu jestem w szoku to co czytam to az...

Bez Cenzury - Nie ide sam

Użytkownik
Wymiatacz

Informacje
wym1@o2.pl

Nick w Grze:
Wymi4t@cz

#  Wysłany: 2010-04-22, 14:29   Odp: Skarga...

a zwracam honor sry nie widzialem shoutboxa... niewiedzialem ze akcja toczy sie publicznie:) moj blad sry;) 3 pelna racja w takim wypadku marycha zrypka ci sie niezla nalezy kim by nie byl ale publicznie sie tkaich rzecyz nie pisze:)

Użytkownik
topek
Ranga: Rośnie w siłę

Informacje
topek89

Nick w Grze:
tOpek

Ostrzeżeń:
 2/70/100
 #  Wysłany: 2010-04-22, 14:51   Odp: Skarga...

szczerze powiem tak niby marysia jedzie mu od wiesniakow itp a sam pojechal takim wiesniackim tekstem ze wynika z tego ze byc moze to on jest wiesniakiem takie moje zdanie hahaha :D tekst chyba z jakiejs stronki skopiowal ^^ brechtam sie ze masakra jak to przeczytalem ale skarga hmm wedlug mnie jak najbardziej sluszna . igor tez dal po deklu pieknie sam piszesz skargi jak cie ktos wyzywa lub cos a mowisz tu ze ktos skarzy ma takie prawo i uwiez mi nie musisz go lubic bo sadze ze 3 nie szuka przyjaciul bo ma ich w ralu :D . a z 2 strony 3 ja bym mial wyjebane na to co ktos o mnie pisze poprostu bym mu powiedzial co o nim mysle i niech spierdala juz nie jeden tak z fl polecial na steam dostal zjebke i nara :P

Użytkownik
Jest Bardzo Zle
Ranga: Pokolenie csN

Informacje
Jest Bardzo Zle

Nick w Grze:
Jest Bardzo Zle

Ostrzeżeń:
 1010/70/100
 #  Wysłany: 2010-04-22, 15:44   Odp: Skarga...

bez urazy panowie ale ja bym sobie na taki wrzut nie pozwolil ;] a to co maryska napisal to n/c tekst best 19:54

Bez Cenzury - Nie ide sam

Użytkownik
nemore
Ranga: 'Mosh'

Informacje
adas1669

Nick w Grze:
inia<3

Wygrane:
1

Przegrane:
1

#  Wysłany: 2010-04-22, 15:46   Odp: Skarga...

Ostry za to poleciał
koki1oki to samo, żegnam pana najlepiej to zmień forum bo z nie kompetentnymi "dziećmi " bo chyba tak mogę nazwać to, nie chce współpracować. Dałeś popis i przeszedłeś samego siebie w tym momencie jeżeli chcesz nadal grać debila graj u siebie na boisku a nie u mnie.
Forum nie jest wylewiskiem Łez i nie jest miejscem na którym piszemy posty mające charakter wymuszenia poczucia żalu za kimś, jak i nie jest miejscem w którym piszemy posty które dawały poczucie bycia niezastapionym.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi