#
Wysłany: 2011-10-11, 08:39 wasze opinie na temat sieci
w tym temacie piszecie która sieć jest najgorsza, a którą waszym zdaniem oczywiście najlepsza, można także dopisać ulubione kody pakietów.
Ja najbardziej lubię korzystać z sieci 36/6. Do tego zdania przekonał mnie pakiet (esy floresy) obecna nazwa esy nielimitesy :
Aktywacja:
wpisz kod *136*11*06#, a następnie naciśnij klawisz rozpoczynający połączenie
Sprawdzenie stanu:
wpisz kod *136#, a następnie naciśnij klawisz rozpoczynający połączenie
Deaktywacja:
wpisz kod *136*00*06#, a następnie naciśnij klawisz rozpoczynający połączenie
#
Wysłany: 2011-10-11, 09:28 Odp: wasze opinie na temat sieci
Również polecam sieć 36 i 6, tylko nie wiem, czy te esy nielimitesy to starsza czy nowsza wersja floresów, ponieważ u mnie na karcie, jak aktywuje ten pakiet to piszę, że usługa Esy Floresy została aktywowana, a mojego kolegi piszę, że Esy Nielimitesy zostały aktywowane. Jest jeszcze jedna różnica, ja płacę za Esy Floresy 3 zł/mies. a mój kumpel 5zł/mies. - to jest chyba jedna wada sieci 36.6 . POLECAM !
#
Wysłany: 2011-10-11, 17:51 Odp: wasze opinie na temat sieci
zaraz ci to wytłumaczę, esy floresy to był pakiet jakim 36/6 dysponowało jakieś rok temu niedawno okazało się że esy floresy za 3 zł miesięcznie nie opłacają się, dlatego zmieniając cenę zmieniono też nazwę. Przyuważ że na pewno masz wcześniej kupiony starter niż twój kolega, ale tobie już nie mogą zmienić nazwy i ceny pakietu gdyż kupując pakiet potwierdzasz obecne oferty 36/6 dlatego nie mają takiego prawa, kupisz nowy starter to będziesz miał esy nielimitesy. Kiedyś mnie to zaciekawiło, postanowiłem o tym poczytać